Σχετικά με εμάς

Το ShowTimeCy γεννήθηκε ξαφνικά ένα κρύο απόγευμα Σαββάτου στην Κύπρο. Δεν ήταν τυχαίο, ήταν όμως… μοιραίο.

Από το 2000, οι δημιουργοί του ShowTimeCy, Κώστας Κωνσταντίνου και Ανδρέας Μακρής, ξημεροβραδιάζονταν πότε στην ελληνική εφημερίδα Espresso, πότε στο ελληνικό περιοδικό CIAO, κάποιες φορές στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Ελλάδος, κάποτε στο περιοδικό DownTown Ελλάδος, στην ελληνική εφημερίδα REAL NEWS, στην κυπριακή εφημερίδα Πολίτης, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ANT1 και Sigma Κύπρου, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Kiss Fm, Zenith Fm, Super Fm, Kλικ Fm.

Έκαναν φύλλο και φτερό ολόκληρη τη showbiz, χρόνια αμέτρητα, αποκτώντας εμπειρίες ζωής στο χώρο του ρεπορτάζ.

To ShowTimeCy είναι σαν… παιδί τους. Το “ταΐζουν” με ειδήσεις, το “ξεδιψάνε” με αποκαλύψεις. Το μεγάλωσαν και το έκαναν αγαπητό Μέσο στην κοινωνία της Κύπρου, της Ελλάδας, αλλά και οπουδήποτε στον κόσμο υπάρχουν συμπατριώτες μας.

Τώρα που μεγάλωσε και πατά γερά στα πόδια του, εξακολουθεί να λέει μόνο αλήθειες, είναι ευγενικό και κέρδισε την εκτίμηση όλων. Υπόσχεσή του είναι πως θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μεταφέροντας τις ειδήσεις την ώρα που συμβαίνουν. Κι αυτό γιατί εκτιμά το αναγνωστικό, αλλά και το πελατειακό του κοινό που απαιτεί τη μεγαλύτερη απόδοση των διαφημίσεων.

Αυτό είναι το ShowTimeCy. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Το ShowTimeCy είναι ίσως το μοναδικό site της Κύπρου, που καθημερινά φέρνει στο φως δικές του ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ενώ χιλιάδες αναγνώστες ενημερώνονται πρώτοι για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δεν μασάει, αλλά… μιλάει. Δεν κρύβει αλήθειες και πάντα προσπαθεί να αποκαλύπτει αυτά που οι άλλοι κρατάνε στην άκρη, λόγω δημοσίων σχέσεων και συμφερόντων.

Έχει αφήσει πίσω του στις καταγραφές αναγνωσιμότητας, σημαντικά κυπριακά site μεγάλης εμβέλειας και ομίλων – δείτε σχετικά τις μετρήσεις του ALEXA – ενώ αρκετά σπουδαία ειδησεογραφικά portal αναπαράγουν – με σωστό τρόπο τις αποκαλύψεις του ShowTimeCy.

Επί καθημερινής σχεδόν βάσης, πετυχημένες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές στην Κύπρο και την Ελλάδα, αναφέρουν λέξη προς λέξη και σχολιάζουν όλα όσα το ShowTimeCy αποκαλύπτει.

Αναμφισβήτητα, το Νο1 infotainment portal της Κύπρου με εκατομμύρια επισκέψεις μηνιαίως.

ShowTimeCy

Συντακτική ομάδα: Κώστας Κωνσταντίνου, Ανδρέας Μακρής, Άντρη Τσαβέλλα

Fitness: Αλέξανδρος Καρελιάδης

Δελτίο καιρού: Τάσος Ιεροδιακόνου, Weather Forecast Cyprus

Ζώδια: Δήμητρα Παπανικολοπούλου

Εμπορικό Τμήμα
Έλενα Νικολάου

Μοιραστείτε αυτό με έναν φίλο