ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – ΟΣΑ ΛΕΕΙ

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – ΟΣΑ ΛΕΕΙ
Car For Sale Cyprus – Under Post

Αν παρακολουθήσει κανείς τις σελίδες και ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης από θαυμαστές του Γιώργου Αγγελόπουλου, παίρνει μια γερή δόση από την Ντανο-τρέλα που έχει εξακολουθεί να επικρατεί στη μετά Survivor εποχή.

Οι θαυμαστές του Ντάνου ζουν για τη στιγμή που θα τον πετύχουν κάπου για να φωτογραφηθούν μαζί του, για την ώρα που ο αγαπημένος τους θα ανεβάσει μια φωτογραφία και μια ατάκα του για να τον… θαυμάσουν και να τον σχολιάσουν ομαδικώς.

Το τι αγωνία τράβηξαν μέχρι να κυκλοφορήσει την Κυριακή 12 Αυγούστου το Πρώτο Θέμα που φιλοξενεί συνέντευξη και φωτογράφηση του… λαϊκού ειδώλου, είναι δύσκολο να το περιγράψουμε.

Κι αυτός ο άτιμος, χτυπά με δηλώσεις που προκαλούν χτυποκάρδια:

“Έχω να δώσω πολλά στη γυναίκα της ζωής μου”… Κι άντε τώρα ανάμεσα σε μερικά εκατομμύρια Ελληνίδες που τον ποθούν, να διαλέξει μόνο μία… Αχ Ντάνο!

“Ναι, συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Οπότε και μετά το “Survivor” δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα. Κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές…”

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΑΥΡΙΟ

Related posts

Μοιραστείτε αυτό με έναν φίλο