Under Main Menu (970×90)

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ: ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ: ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΕΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Car For Sale Cyprus (Under Post 728×90)

Φθινόπωρο, νέα εβδομάδα και τα ΖΩΔΙΑ ίσως μας φέρουνε εμπόδια. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις νέες αστρολογικές προβλέψεις από την Δήμητρα Παπανικολοπούλου Semiramis.

ΚΡΙΟΣ

Ερωτικά: Έντονoς και παθιασμένoς μηνας για σας τους Κριούς. Ζείτε μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σας και το πάθος ανανεώνει και τονίζει τη σχέση σας. Προσέξτε μόνο κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να υπάρξουν από το έντονο πάθος. Ιδανικός συνδυασμός με έναν Τοξότη ή ένα Λέοντα. Αποφύγετε τους Διδύμους.
Επαγγελματικά: Είναι καιρός να ξεκουραστείτε και να αφήσετε τις έγνοιες του γραφείου μακριά. Χαλαρώστε και χαρείτε τις διακοπές σας όσο περισσότερο μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικά: Σταθερότητα και ηρεμία επικρατούν την εποχή αυτή. Η τρυφερότητα και η αγάπη που δείχνετε στο σύντροφό σας κάνουν τη σχέση σας πιο όμορφη και δημιουργική και σας χαρίζουν ταυτόχρονα μια ηρεμία και χαλάρωση. Πολύ όμορφο ζευγάρι με Παρθένους και Αιγόκερους. Αποφύγετε τους Καρκίνους και τους Κριούς.
Επαγγελματικά: Έχετε αγχωθεί πολύ με κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. Καιρός είναι να καταλάβετε ότι πρέπει να βρείτε καιρό να ξεκουραστείτε. Η δουλειά μπορεί να περιμένει για λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Ερωτικά: Θέλετε να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να απολαύσετε, όμως προβλήματα και υποχρεώσεις από το παρελθόν και το παρόν δε σας αφήνουν. Φροντίστε να λύσετε όλα τα θέματα και να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, αφού αλλιώς δε θα ηρεμήσετε. Κυνηγήστε έναν Υδροχόο ή ένα Ζυγό και καλύτερα να απομακρυνθείτε από Τοξότες και Κριούς.
Επαγγελματικά: Μην αφήνετε εκκρεμότητες και λύστε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν άλυτα γιατί θα παρουσιαστούν ξαφνικά και θα σας χαλάσουν το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικά: Αν ηρεμήσετε και δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα και ψύχραιμα μπορεί να βιώσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές. Μην είστε καχύποπτοι και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν. Ιδανικό ζευγάρι αποτελείτε με Σκορπιούς και Ιχθείς. Αποφύγετε Αιγόκερους και Υδροχόους αφού δεν κατανοούν την ευαίσθητη φύση σας.
Επαγγελματικά: Λόγω της κακής σας ψυχολογίας δεν είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και δραστήριοι. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και να μην αφήσετε την κακή σας ενέργεια να χειροτερέψει τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Ερωτικά: Πάθος, ένταση και ενέργεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας αυτής. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που ξυπνά τις αισθήσεις σας και γενικά σας κάνει πιο ερωτικούς και σέξι. Φροντίστε λοιπόν να διασκεδάσετε και να απολαύσετε όσα περισσότερα μπορείτε. Κάνετε ιδανικό ζευγάρι με ένα Κριό ή ένα Τοξότη, αποφύγετε Ταύρους και Υδροχόους.
Επαγγελματικά: Έχετε αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη διασκέδαση και ίσως αυτό να σας οδηγήσει στην παραμέληση κάποιων καθηκόντων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ερωτικά: Κάποια εμπόδια και λίγη γκρίνια είναι πιθανό να υπάρχει την εβδομάδα αυτή στη σχέση σας, θα περάσει όμως γρήγορα, επαναφέροντας την ηρεμία και τη σταθερότητα στη ζωή σας. Πολύ όμορφο ζευγάρι θα αποτελούσατε με έναν Αιγόκερω ή ένα Ταύρο, καλό θα ήταν να αποφύγετε Ιχθείς και Τοξότες, αφού δεν αντιμετωπίζετε τη ζωή με τον ίδιο τρόπο.
Επαγγελματικά: Σε γενικές γραμμές είναι καλά και σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για άνοδο και αύξηση οικονομικών απολαβών. Αν τις χειριστείτε κατάλληλα, θα κερδίσετε πολλά μεσοπρόθεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτικά: Μετά από αρκετό καιρό επέρχεται η ηρεμία και η σταθερότητα στα αισθηματικά σας που αν όμως δεν τη χειριστείτε κατάλληλα θα επιστρέψουν τα προβλήματα και οι παρεξηγήσεις. Δώστε στο σύντροφό σας να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για σας. Ταιριάζετε πολύ με ένα Δίδυμο ή έναν Υδροχόο. Μην πλησιάζετε πολύ κάποιον Κριό ή έναν Αιγόκερω.
Επαγγελματικά: Έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και ίσως να το έχετε παρακάνει λιγάκι. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί και η υγεία σας κινδυνεύει και η γκρίνια θα μεγαλώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικά: Ο αισθησιασμός και η σεξουαλικότητά σας την περίοδο αυτή χτυπάνε κόκκινο. Φλερτάρετε, διασκεδάστε και χαλαρώστε από την πίεση και την ένταση της δουλειάς. Αρκεί να μην το παρακάνετε, γιατί οι ευθύνες που σας περιμένουν πίσω είναι αρκετές και δύσκολες. Πολύ καλός συνδυασμός με Καρκίνους και Ιχθείς, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε Υδροχόους και Λέοντες.
Επαγγελματικά: Η ηρεμία και η ξεκούραση των διακοπών θα σας κάνει πιο αποτελεσματικούς και δραστήριους στη δουλειά σας. Με την επιστροφή σας ανοίγονται νέοι δρόμοι και οι επιτυχίες ακολουθούν η μια την άλλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτικά: Έχετε πολλή όρεξη για φλερτ, διασκέδαση και καλοπέραση την εποχή αυτή. Απλά να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι την όρεξή σας και είναι πιθανό να τους κουράζετε ή να τους εκνευρίζετε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε σπορ, ψώνια ή φλερτ. Πολύ καλός συνδυασμός με Λέοντες και Κριούς, αποφύγετε Παρθένους και Καρκίνους.
Επαγγελματικά: Καλό θα ήταν να διοχετεύσετε και κάμποση από την ενέργεια και τη ζωντάνια σας στη δουλειά σας, αφού έτσι θα καταφέρετε νέες επενδύσεις και συνεργασίες που θα σας φέρουν πολλά έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτικά:Ήρθε ο καιρός να απολαύσετε ερωτικές και τρυφερές στιγμές, είτε με το σύντροφό σας, είτε με κάποιον άλλο. Ζήστε με ένταση και πάθος το φθινοπωρο αυτό αφού μετά από αρκετό καιρό μπορείτε να διασκεδάσετε, να αισθανθείτε επιθυμητοί και αισθησιακοί. Θα ταιριάξετε πολύ με ένα Ταύρο ή ένα Παρθένο, αλλά θα δυσκολευτείτε με ένα Καρκίνο ή ένα Κριό.
Επαγγελματικά: Όπως πάντα άλλωστε έχετε αρκετή δουλειά όμως η καλή σας διάθεση σας βοηθά να τα πάτε καλύτερα και να αποδώσετε τα μέγιστα των δυνατοτήτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερωτικά: Είστε λίγο σε άλλο κόσμο και δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με την αισθηματική σας ζωή την περίοδο αυτή. Παρ όλα αυτά οι ευκαιρίες δε χάνονται και είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι κατακτήσεις θα είναι αρκετές. Αν απλά θέλετε να περάσετε καλά μη χάσετε καμία ευκαιρία. Ταιριάζετε πολύ με Διδύμους και Ζυγούς, δύσκολα θα τα καταφέρετε με ένα Σκορπιό ή ένα Ταύρο.
Επαγγελματικά: Εδώ έχετε ρίξει όλο σας το ενδιαφέρον, αφού τώρα θέλετε να πετύχετε την καταξίωση και τα οικονομικά οφέλη που μέχρι τώρα κυνηγούσατε. Απλά να μην ξεχνάτε ότι η ζωή δεν είναι μόνο το επάγγελμα σας.

ΙΧΘΥΣ

Ερωτικά: Η τρυφερή και συναισθηματική σας φύση σας έχει πλημμυρήσει με τρυφερότητα και ηρεμία. Είναι καιρός να χαρείτε και να περάσετε όμορφα. Μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση και απολαύστε όσο είναι δυνατόν την ηρεμία και τη χαλάρωση που η εποχή ευνοεί. Ταιριάζετε πολύ με Σκορπιούς και Καρκίνους.
Επαγγελματικά: Έχετε παραμελήσει λίγο τα επαγγελματικά σας, αλλά η ηρεμία και η ελευθερία της εποχής σας δικαιολογεί. Απλά να θυμάστε ότι οι ευθύνες στην επιστροφή θα σας περιμένουν.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΑΥΡΙΟ

Nicolas (Under Post 728×90)

Related posts

Μοιραστείτε αυτό με έναν φίλο