ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Car For Sale Cyprus – Under Post

Η Κυριακή είναι μια μέρα που ενδείκνυται για χουζούρι και χάδια στο κρεβάτι. Και το στοματικό σεξ μπορεί να είναι πραγματικά μια πρωινή απόλαυση, τόσο για εσάς όσο και για τον σύντροφό σας.

Πώς γίνεται:
Η γυναίκα μπορεί να ξαπλώσει στο στομάχι του άνδρα ή να βάλει ένα μαξιλάρι πάνω στην κοιλιά του για να αισθάνεται πιο άνετα. Η πεολειχία ξεκινά από τα πάνω προς τα κάτω. Αρχικά ερεθίζεται το κεφαλάκι του πέους και έπειτα ο κορμός, τόσο με τη γλώσσα όσο και με τα χέρια της γυναίκας. Είναι η πιο ξεκούραστη στάση για να απολαύσετε το πρωινό της Κυριακής στο κρεβάτι.

Μια ακόμα στάση που μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε είναι και η εξής: Η γυναίκα στηρίζει το κεφάλι της πάνω σε μαξιλάρια και γυρνά το κεφάλι της προς τα πάνω. Ο άνδρας στέκεται στα γόνατα φροντίζοντας το πέος του να είναι στο ύψος του στόματος της γυναίκας. Είναι μια πολύ ξεκούραστη στάση ειδικά για τη γυναίκα, ενώ για τον άνδρα ένας διαφορετικός τρόπος ερεθισμού. Η γυναίκα μιας και βρίσκεται κάτω από το σώμα του άνδρα μπορεί να ερεθίσει ακόμα και τους όρχεις, καθώς και την περιοχή πίσω από τα γεννητικά όργανα του άνδρα όπου υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις και είναι ιδιαίτερα ερωτογόνος. boro.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΑΥΡΙΟ

Related posts

Nicolas Under Post (728×90)

Μοιραστείτε αυτό με έναν φίλο