Under Main Menu (970×90)

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
Car For Sale Cyprus (Under Post 728×90)

ΚΡΙΟΣ
Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ

Είναι ο λεγόμενος τρελός τυχοδιώκτης. Δεν μπορείς να τον αγνοήσεις, αφού διαρκώς με τη φωνή του δηλώνει την παρουσία του. Όσο και αν σε εξοργίζει ο εγωκεντρικός του χαρακτήρας και η συνεχής επισήμανση των «αντικειμένων» που έχει στην κατοχή του, είναι το πρώτο σύμβολο του ζωδιακού και αντιπροσωπεύει το μωρό του πλανητικού συστήματος. Του ταιριάζει το τραγούδι «Μια ζωή την έχουμε και αν δεν γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε» κ.λ.π. Παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και όπως τους έρχεται.

Ευτυχώς, αυτή η περίοδος είναι αρκετά καλή για εσάς, αλλά και πάλι δεν σώζεστε. Δεν γίνετε να τα περιμένετε όλα από τον/την σύντροφό σας. Και το ταίρι σας έχει τις δικές του απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να είστε απαιτητικοί, ούτε να επιδιώκετε μόνο την εξασφάλιση προσωπικών αγαθών ή ακόμα και την προσωπική σας ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ
ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ

Ο γήινος φυσιολάτρης, που ίσως άλλο τόσο ξεκάθαρο ζώδιο δεν υπάρχει στον τομέα αυτό. Είναι αισθησιακός και έχει ανάγκη τον έρωτα και όλες τις γήινες απολαύσεις που μπορεί να γευτεί η σάρκα του. Δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα ωραίο πιάτο από μοσχαράκι με μακαρόνια. Είναι θετικός, υπομονετικός, φίλος της απόλαυσης, της ησυχίας, αγαπάει τα ζώα και τη φύση. Ο αντιπροσωπευτικός τύπος Ταύρου είναι ο γέρο-Λαδάς από το έργο «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται». Η ιδιοκτησία είναι πολύ σημαντική για έναν Ταύρο. Δώστε προσοχή στο ταίρι σας και προσπαθήστε να είστε λίγο πιο γλυκοί. Μην αφήνετε το πείσμα να σας τρώει. Δεν θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ
 O ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ

Ο Πολυλογάς της παρέας σου να θυμάσαι ότι είναι Δίδυμος. Είναι το πιο κυκλοθυμικό, πολυμαθές και αεικίνητο ζώδιο. Δεν είναι ποτέ πληκτικός , έχει μεγάλη ευφράδεια λόγου, είναι ταλαντούχος στο γραπτό και προφορικό λόγο, εκτός και αν έχουμε αρνητική θέση του Κρόνου στο χάρτη του κάθε ζωδίου και τα θετικά του και τα αρνητικά του. Μπορεί να είναι ο Δίδυμος απίστευτα ζωντανός, έξυπνος και σε κάποιες εξαιρέσεις ψεύτης. Αυτό συμβαίνει διότι θέλει να μετατρέπει την αλήθεια σύμφωνα με το συμφέρον του. Ένα άλλο ελάττωμα είναι η επιπολαιότητα και η παιδιάστικη συμπεριφορά που έχει. Έχει έντονες τάσεις φυγής, δεν αντέχει τη ρουτίνα, γι’ αυτό και αγαπά το μελίσσι της μεγαλούπολης. Αγαπά τα υπερυψωμένα σπίτια με τα μεγάλα παράθυρα, και αν δεν έχει στοιχεία μέσα στο χάρτη του Καρκίνου-Ταύρου, σίγουρα μπορεί να ζει σ’ ένα στάβλο. Το σπίτι του είναι γεμάτο βιβλία, τηλεφωνικές συσκευές, γραφική ύλη και άλλα απαραίτητα πράγματα. Πολλοί από αυτούς πάσχουν από νευρική ανορεξία ή βουλιμία η και τα δύο μαζί. Οι αϋπνίες είναι ένα από τα αρνητικά στοιχεία του ζωδίου, γι’ αυτό και χρειάζεται συχνά διακοπές. Είναι πολυμήχανος και εφευρετικός, άριστος στις δημόσιες σχέσεις. Μια κινητή εγκυκλοπαίδεια.

Επιτέλους, ο Χριστός και η Παναγία…! Ξεκολλήστε λίγο από τους πρώην. Αν είναι δυνατόν να κάθεστε και να τρέχετε κλαίγοντας από εδώ και από εκεί στους φίλους και συγγενείς και να κάνετε λες και ήρθε το τέλος. Απλά ήρθε η ώρα, κάποια στιγμή να τελειώσει κάτι τόσο τέλειο που είχατε. Και να σας πω και κάτι, στο μέλλον θα έχετε να θυμάστε αυτό που ζήσατε ως την πιο γλυκιά και ευτυχισμένη ανάμνηση που είχατε ποτέ. Μην κάθεστε να σκάτε από έναν χωρισμό, αλλά απλά να προχωράτε μπροστά, όσο κι αν πονάει. Το ξέρω θα πάρει καιρό, αλλά μετά θα βρείτε κάτι πιο δυνατό και τότε τι θα κάνετε; Για αυτό συνεχίστε την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο  ΔΙΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟΣ

Το λεγόμενο καβουράκι του ζωδιακού, πολλές φορές μπορεί να σε ξενίζει με την περίεργη συμπεριφορά του, διότι νιώθει μεγάλη ασφάλεια. Πάντα ο τύπος αυτός του ζωδίου, έχει ένα περίεργο δέσιμο σε όλη του τη ζωή με τον ομφάλιο λώρο της μητέρας του. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα άφηνε τον πλανήτη για να μετακομίσει σε άλλον πλανήτη είναι ο Καρκίνος, εκτός και αν έχει μέσα στο χάρτη του στοιχεία Κριού ή Τοξότη. Αγαπάει να ταξιδεύει σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας του και να μαθαίνει την ιστορία των προγόνων του. Είναι πολύ διαισθητικός, σε τέτοιο σημείο, ώστε να καταλαβαίνει τα πάντα γύρω του. Η διαίσθηση του έχει δύο όψεις. Τη μία τη χρησιμοποιεί για να κάνει σωστές κινήσεις. Και την άλλη ως αμυντική απέναντι  στους εχθρούς. Όταν περνάει συναισθηματικές κρίσεις είναι ανυπόφορος, κλείνεται στον εαυτό του και γίνεται πολύ κάλος φίλος. Μην ξεχνάμε ότι τον Καρκίνο δεν μπορεί να τον κάνει καλά ούτε ο ψυχίατρος. Ζει πολλές φορές στο πατρικό του σπίτι ή κοντά στη γειτονιά που μεγάλωσε. Εάν έχεις παντρευτεί έναν Καρκίνο, να μην ξεχνάς ότι κάθε μισή ώρα πρέπει να του δείχνεις όλη σου την τρυφερότητα. Από μια σχέση φεύγει πρώτα αυτός για να μην τον εγκαταλείψουν, ασχέτως αν υποφέρει περισσότερο αυτός από τον σύντροφο του.

Είστε αρκετά ευαίσθητοι, κάτι που μερικά άτομα συμπαθούν και σε κάποια είναι κάτι το ανυπόφορο. Μπορεί το ταίρι σας να μην έχει εκδηλώσει ακόμα τι τον/την ενοχλεί στη συμπεριφορά σας, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μία συζήτηση και να το εξακριβώσετε για να διορθώσετε ο ένας τον άλλο. Τότε θα δείτε πόσο καλά θα νιώσετε. Επίσης, αυτό το μήνα θα σας δοθεί, δεν θα το έλεγα ευκαιρία, αλλά ένα δίλημμα το οποίο έχει να κάνει με το να παραμείνετε με το άτομο που αγαπάτε και που είναι ο έρωτας της ζωής σας ή όχι. Κατά βάθος στεναχωριέστε, γιατί μερικά χαρακτηριστικά του είναι ανυπόφορα και λέγοντας τα φοβάστε μην τον χάσετε και να νιώθετε τύψεις που πληγώσατε το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Ιδού ο βασιλιάς των βασιλιάδων! Έρχεται με όλη τη μεγαλοπρέπεια και την επιδειξιμανία που έχει. Αν ο φίλος σου ή ο εραστής  σου ανήκει στο ζώδιο αυτό, μην παρεξηγηθεί ς αν σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι υπηρέτης του. Δεν το κάνει επίτηδες τις περισσότερες φορές. Να νιώθεις πολύ τυχερός που έχεις δίπλα σου ένα παιδί του ήλιου, διότι  θα σε κανακέψει προσφέροντάς σου τα πάντα. Μοιάζει με παιδί του Απόλλωνα στην ομορφιά. Έχει έντονη προσωπικότητα, που είναι αδύνατο να μην την προσέξει κανείς. Αυταρχικός όπως ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, που μπορεί στο τέλος να γίνει τύραννος και αυταρχικός σαν τον μανιακό Νέρωνα. Είναι πολύ καλός οικοδεσπότης, γιατί συνδυάζει τη μεγαλοψυχία με τη γενναιοδωρία και τη διασκέδαση. Θα σε ταΐσει και θα σε φροντίσει όπως ένας Ταύρος. Το σπίτι του έχει  τζάκι γιατί αγαπάει τη φωτιά. Αγαπάει τα ζώα και όλα τα κατοικίδια. Τακτικοί θαμώνες των κλαμπ και όλων των κέντρων διασκέδασης. Δεν είναι  του ρητού “παν μέτρο άριστον”. Η ζωή δίπλα σε έναν Λέοντα είναι μια περιπέτεια και μια εμπειρία συνεχώς. Εάν θέλεις να παντρευτείς  μια “δούλα και κυρά”, τότε η γυναίκα αυτή είναι μια λιονταρίνα. Μοιάζει με ένα χολιγουντιανό σταρ, ο οποίος δεν τσιγκουνεύεται ούτε την έκφρασή του, ούτε την τσέπη του.

Καλό θα ήταν να αυξήσετε λίγο τα επίπεδα σεξουαλικότητάς σας διότι το καημένο το ταίρι σας είναι κρίμα να περιμένει πότε έχετε εσείς όρεξη. Πρέπει να είστε λίγο πιο εκδηλωτικοί με το ταίρι σας και να του έχετε εμπιστοσύνη. Βέβαια αυτό για να το κάνετε πρέπει να υπάρχει αρμονία, ηρεμία και διάλογος στη σχέση σας, αλλά και στην κάθε σχέση. Πρέπει να βγάλετε αυτή τη μαύρη ταμπέλα «κλειστό», διότι είστε αρκετά σεξουαλικά άτομα, όχι απαραίτητα εμφανισιακά, αλλά πάντα οι άλλοι θα βρίσκουν κάτι το ιδιαίτερο πάνω σας. Και επειδή έχετε δυνατότητες, καλό θα ήταν να κάνετε μια προσπάθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
O ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Το ζώδιο αυτό συμβολίζει τον ερευνητή, τον σοφό, τον αναλυτή. Είναι ο μόνος που μπορεί να πάει Θεσσαλονίκη μέσω Τρίπολης. Eίναι παιδι  του Ερμή, που ο  πλανήτης αυτός συμβολίζει τη διάνοια, τις επιστήμες, τους αριθμούς. Ο καλύτερος Παρθένος είναι αυτός που δεν έχει λεφτά και ο χειρότερος είναι αυτός που αδειάζει την τσέπη του. Του ταιριάζει το τραγουδάκι από την ελληνική ταινία “Το θύμα”. Είναι ήρεμος άνθρωπος και μετριόφρων. Δύο πράγματα δεν αντέχει το ζώδιο αυτό. Το ένα είναι να κάνει παρέα με ανόητους ανθρώπους και το άλλο είναι η σκόνη. Είναι πολύ επικριτικός με τους άλλους ανθρώπους όταν ακούει πράγματα από αυτούς που δεν στέκουν. Έχουν μια τάση προς την γκρίνια και η γλώσσα του είναι κοφτερή σαν ξυράφι. Είναι άτομο της προσφοράς, γι’ αυτό και  γίνονται πολύ καλοί νοσοκόμοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, αλλά όχι καλοί πολιτικοί. Εκτός και αν έχουν μέσα στο χάρτη τους στοιχεία Σκορπιού ή Λέοντα. Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Παρθένου είναι πιστός φίλος, ειδικά η γυναίκα, οργανωτικός και εργασιομανής. Ενδιαφέρεται για θέματα που έχουν να κάνουν με την οικολογία, αντιπάθουν την τεχνολογία ή τη χρησιμοποιούν για να κερδίσουν χρόνο. Το σπίτι του είναι ένα δεύτερος χώρος εργασίας και ένα κινητό φαρμακείο.

Μην είστε υπερβολικά σοβαροί. Βάλτε στα αισθηματικά σας λίγες πινελιές χαράς και απόλαυσης. Το καημένο το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα να μένει μόνο του όλη μέρα. Μεταφορικά φυσικά. Το ότι δεν έχετε πρόβλημα να μένετε μόνοι σας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το μεταδίδετε και στους άλλους. Καλό θα ήταν να λέτε ευτυχώς που ο Θεός σας έστειλε ένα ταίρι, γιατί δεν είναι και εύκολο να σας βρούμε. Θέλετε να ζείτε μόνο με τη μοναξιά σας και φυσικά δεν σας δυσαρεστεί καθόλου αυτό, γιατί το χρόνο που θα έχετε θα τον  αξιοποιήσετε όπως πάντα στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ
O ZHΛΙΑΡΗΣ

Είναι άτομο του αέρα γι’ αυτό πετάει μονίμως σε έναν κόσμο ιδεατό. Είναι δέσμιος της ύλης και η αγάπη του για την ομορφιά τον σπρώχνει σε κάθε τι λαμπερό. Όταν βρεθεί σε συγκέντρωση με άλλους που έχουν έντονη προσωπικότητα, τους κόβονται τα πόδια. Χωρίς φίλους και διασκέδαση νιώθει φυλακισμένος. Μπορεί να διασκεδάσει σε ένα απλό ταβερνάκι ή στο ακριβότερο μαγαζί. Όταν δεν μπορεί να δημιουργήσει μια σοβαρή σχέση, τότε τραγουδάει νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου! Η φράση “αυτός που μπορεί να ζήσει μόνος του είναι θηρίο ή Θεός” είναι σίγουρα η σκέψη ενός Ζυγού. Έχει πολλούς εχθρούς και είναι ο αιώνιος  συμφιλιωτής που έχει έρθει στον κόσμο για να ενώσει τους πάντες και τα αντίθετα άκρα. Είναι ένα ζώδιο ροζ, που το διακρίνει η μεγάλη φαντασία που μπορεί να ισορροπήσει με την πραγματικότητα. Όταν θα κάνει την λαδιά, θα βρει ένα σωρό δικαιολογίες. Ξέρει να σφάζει με το γάντι, ξέρει να κολακεύει, αλλά του αρέσει και να τον γεμίζουν κομπλιμέντα. Είναι δίκαιο ζώδιο, γι’ αυτό οι Ζυγοί γίνονται δικαστικοί, νομικοί, καλλιτέχνες. Σπάνια θα ξεχάσει γιορτές και πανηγύρια και δεν αγαπά καθόλου τις επισκέψεις στα νοσοκομεία ή σε χώρους σκοτεινούς. Και μην σε παραξενέψει  καθόλου εάν δεις ότι ένας φίλος σου Ζυγός έχει αγοράσει το ίδιο αυτοκίνητο και ρούχο με σένα.  Μην ξαφνιαστείς!

Είστε άτομα τα οποία δεν έχετε και πολλά προβλήματα με το περιβάλλον σας, γιατί είστε φιλικοί και καταλαβαίνετε τους άλλους. Αλλά, αρκετά σας επαινώ, διότι έχετε  ένα ελάττωμα. Είστε πολύ, μα πολύ φλύαροι. Αυτό είναι κάτι που χρησιμεύει σε διαλέξεις, αν σκοπεύετε να γίνετε δικηγόρος ή κάτι παρόμοιο, αλλά για το ταίρι σας δεν είναι παρά μόνο κάτι πολύ βαρετό. Κοιτάτε να είστε πιο γλυκοί και ναζιάρηδες. Το να αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, είναι κάτι ναι μεν έξυπνο, αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε τον εαυτό σας να αντέχει και στα καλά και στα κακά. Αλλά και πάλι, δεν είστε άτομα που θα μπλέξετε σε καυγάδες ή τίποτα τέτοιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ

Σου ταιριάζει το “καλώς  ήρθατε στη χώρα των θαυμάτων”. Όπως ο Λωτοφάγος, έτσι και ο Σκορπιός, είναι ικανός με τον αισθησιασμό που εκπέμπει να σε κάνει να ξεχάσεις το όνομά σου. Κατά βάθος είναι πολύ ρομαντικός, όσο  και εάν προσπαθεί να το κρύψει, κάτω από μια μάσκα ψυχρότητας που βγάζει. Το κάνει διότι απλούστατα αγαπάει  το δράμα, την περιπέτεια και την ένταση. Αν, λοιπόν,  είστε αρσενικές ή θηλυκές  πεταλουδίτσες, αφήστε το Σκορπιό και πιάστε έναν Κριό ή δίδυμο, διαφορετικά φροντίστε να πάρετε μαθήματα αυτοάμυνας. Ένας Σκορπιός δεν είναι σπάταλος. Μπορεί να ζήσει και Σπαρτιάτικα αν χρειαστεί. Θα σε καλέσει για  φαγητό με κόκκινο κρασί, με αρωματικά κεριά, θα σου στείλει λουλούδια για να σε κατακτήσει, θα σου κάνει ακριβά δώρα και πρωτότυπα. Ο έρωτας ή το σεξ για τους Σκορπιούς δεν είναι μια βιολογική ανάγκη, αλλά ένας τρόπος έκφρασης και μια ανώτερη αισθησιακή εμπειρία. Ένας Σκορπιός με φτωχή σεξουαλική ζωή είναι ο πιο αξιολύπητος ζητιάνος της Γης. Ο Σκορπιός έχει πολλά θετικά στοιχεία, εκείνο όμως που δεν συγχωρεί ποτέ, είναι η απιστία. Σε αυτή την περίπτωση ή θα σε ξεγράψει παντελώς από τη ζωή του ή θα καθίσει δίπλα σου και θα πεις  τον Δεσπότη Παναγιώτη. Εάν πληγωθεί, τότε η επιστροφή είναι ταξίδι χωρίς γυρισμό.

Είναι μια αρκετά καλή περίοδος για φλερτ και γνωριμίες. Αλλά, ας τα πιάσουμε από την αρχή. Όσοι έχετε κάποια σχέση, ας ετοιμαστείτε για μία έκπληξη. Και αυτή φυσικά ή θα είναι πρόταση γάμου ή κάποια εγκυμοσύνη. Αλλά, προσοχή και όχι βιαστικές αποφάσεις. Να ξέρετε, όμως, πως για όλα αυτά χρειάζεστε το 20% των δυνάμεών σας. Γιατί το υπόλοιπο θα το χρειαστείτε στην νύχτα εορτασμού με το ταίρι σας για αυτή τη νέα έκπληξη. Μην διστάσετε να δείξετε το οποιοδήποτε συναίσθημα, είτε χαρά, είτε λύπη. Αυτό θα ανακουφίσει το ταίρι σας, ώστε να ξέρει τι πραγματικά νιώθετε και δεύτερο θα σας αγαπάει περισσότερο για την ειλικρίνεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με το  ταίρι σας, όσοι έχετε γεννηθεί αυτό το δεκαήμερο. Χρειάζεται να προσπαθήσετε να καταλάβετε το ταίρι σας, καθώς επίσης και τις ανάγκες του. Φυσικά εννοώ το να κάτσετε και να αφιερώσετε μία μέρα, έστω ώρα και να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας κάποια παράπονα που έχετε μεταξύ σας ή οτιδήποτε άλλο σας ενοχλεί. Έστω να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας, αν είστε παντρεμένοι. Δεν γίνεται να μην έχετε χρόνο ούτε για αυτό. Σε μία σχέση πάντα θα υπάρχει  κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται να αφήνετε τη σχέση σας να πηγαίνει όπου θέλει και να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Πρέπει εσείς να το καθορίσετε αυτό. Όχι με ημερομηνία και ώρα, προς Θεού, αλλά με το να ξέρετε να την κοντρολάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ο Αιγόκερως φαντάζεται τον έρωτα στο μονοπάτι γεμάτο αγκάθια. Πολλές φορές το βλέπουν σαν κάτι που έχει έρθει από μακριά και δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι. Εάν είναι κάτι που φοβάται, αυτό είναι η απόρριψη, γι’ αυτό πάντα κρατάει αποστάσεις ασφαλείας από τους αγαπημένους του. Είναι αυτό που λέμε ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Αν θέλεις να κερδίσεις ένα άτομο του ζώδιου αυτού, θα πρέπει να είσαι πολύ συνεπής, να μην  το στήνεις στα ραντεβού, θα εκτιμήσει πάρα πολύ επειδή είναι τσιγκούνης, να πληρώσετε εσείς τα έξοδά σας, παρόλο που στο τέλος δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Είναι ψυχρός, διότι μπερδεύει την αγάπη με το καθήκον και το πάθος με την υποχρέωση. Η  γυναίκα Αιγοκερίνα μετρά πάρα πολύ τη γνώμη των άλλων γιατί την ενδιαφέρει πάρα πολύ η εξωτερική της εικόνα. Ο Αιγόκερως είναι απαισιόδοξος από τη φύση του και όταν πάρει μια αρνητική απάντηση μαζεύεται στο καβούκι του και βέβαια δεν επιχειρεί δεύτερη φορά να φλερτάρει. Είναι σωστός, φιλόδοξος, έχει παρορμητικό χαρακτήρα και πάντα είναι σταθερός στους στόχους του. Εάν είσαι γυναίκα και θέλεις να ρίξεις έναν Αιγόκερω, θα πρέπει να του δείξεις πόσο κυρία είσαι και τα αληθινά σου συναισθήματα, διότι δεν του αρέσουν καθόλου  οι επιπόλαιες γυναίκες.

Είστε αρκετά ντόμπροι άνθρωποι. Αυτό θεωρείται και θετικό και αρνητικό. Πρώτα από όλα θετικό, γιατί αυτή η δυνατή αυτοπεποίθηση χρειάζεται  για να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς επίσης και να δείξετε δυναμισμό. Αρνητικό, γιατί καμιά φορά παίρνετε τόσο θάρρος και τόση αυτοπεποίθηση που άθελά σας, σας κάνει να φαίνεστε «εύκολοι», κάτι που δεν είναι και τόσο αρεστό στους γύρω σας. Καλό θα ήταν όταν γνωρίζετε νέα άτομα, όπως είναι και προτιμότερο, να είστε ο εαυτός σας, έτσι ώστε να μπορέσουν οι άλλοι να σας αποδεχτούν όπως είστε. Γιατί να χρειάζεται να προσποιείστε; Αν πάλι δεν αρέσετε, τι σας νοιάζει. Υπάρχουν χίλια δυο άτομα που σας λατρεύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
O EΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

Ο έρωτας για το ζώδιο αυτό, είναι μια λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιό του. Πολλές φορές μπερδεύει το συναίσθημα αυτό με κάποια άλλα συναισθήματα, όπως της φιλίας. Αδυνατεί να  κάνει σχέση με ένα άτομο εάν προηγουμένως δεν έχει νιώσει δυνατά συναισθήματα εμπιστοσύνης, φιλίας, εκτίμησης. Εάν λοιπόν ένας Υδροχόος σου πει ότι νιώθει  για σένα δυνατά συναισθήματα φίλιας, μην απογοητευτείς γιατί έχεiς πολλές πιθανότητες να γίνεται ζευγάρι.

Αγαπά περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά και σίγουρα θα  σε τεσταρει πριν δέσουν το καραβάκι τους στο λιμάνι της καρδιάς σας. Μην περιμένεις από έναν τέτοιο τύπο χάδια, τριαντάφυλλα, ροζ κορδέλες. Δεν ξέρει να εκφράσει τον έρωτα του, είναι εντελώς  ατάλαντος. Σπάνια έχουν πάθος, εκτός και αν έχουν μέσα στο χάρτη τους πολλά στοιχεία φωτιάς ή νερού ή τον Πλούτωνα. Συνήθως θεωρούν τον έρωτα δακρύβρεκτη ιστορία ή κατάσταση ρετρό και μελό και τον αντιμετωπίζουν με υπερβολή. Μια σχέση μαζί του πρέπει να τη σκεφτείς, γιατί θέλει να μένει μόνος του χωρίς καν να ζητήσει τη γνώμη σου. Είναι ψυχρά αντικειμενικός και ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα πιστέψει σε μύθους. Είναι το μεγαλύτερο ποσοστό εργένηδων. Το μεγαλύτερο τους πιστεύω είναι ότι ο άνθρωπος γεννιέται μόνος του και πεθαίνει μόνος του.

Όπως λέει και το τραγούδι «πως ναι, περνώ και μόνη/ος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός/ή» έτσι είστε και εσείς. Και φυσικά εννοώ ότι η πιο καλή συντροφιά για εσάς είναι όπως πάντα η μοναξιά. Και το «όπως πάντα» το είπα γιατί είστε κάπως , θέλετε να έχετε την ησυχία σας, δεν δέχεστε κριτική. Είστε αρκετά μοναχικοί. Γι’ αυτό μην νομίζετε ότι φταίνε οι άλλοι που δεν σας πλησιάζουν, εσείς φταίτε. Γιατί όταν έχετε κάνει μία γνωριμία, έχετε ένα ύφος που θέλετε να περνάτε τους άλλους από ανάκριση. Δεν είναι δικαστήριο όμως η σχέση.

ΙΧΘΕΙΣ
ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ

Στα οικονομικά σας θα ανεβείτε όσοι ασχολείστε με το χρηματιστήριο γιατί είναι αρκετά ευνοϊκή αυτή η περίοδος. Καλό θα ήταν να αντιμετωπίζετε τις οποιεσδήποτε καταστάσεις με ηρεμία και αρμονία, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά μέσα σας. Μην παίρνετε κάποια πράγματα και καταστάσεις κατάκαρδα, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματικά, θα σας ταίριαζε μία κοινωνική εργασία, που να συναναστρέφεστε με κόσμο. Αυτό θα σας κάνει να καταλάβετε πως και άλλοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και με διαφορετικά, ίσως και πιο σοβαρά προβλήματα από εσάς.

Από την Δήμητρα Παπανικολοπούλου Semiramis

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΑΥΡΙΟ

Nicolas (Under Post 728×90)

Related posts

Μοιραστείτε αυτό με έναν φίλο