ΚΥΠΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΣΤΟ SHOWTIME – ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ…

ΚΥΠΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΣΤΟ SHOWTIME – ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ…
Car For Sale Cyprus – Under Post

Καταγγελία αναγνώστριας στο ShowTimeCy πριν από λίγο, όταν εκείνη παραλίγο να πέσει θύμα απάτης από άγνωστο/η που ήθελε να αγοράσει κάτι που είχε ανεβάσει σε site.

Αναγνώστρια: Χθες επικοινώνισε μαζί μου γυναίκα με ξένο όνομα, αναφέροντας ότι ήθελε να αγοράσει ένα έπιπλο που έβαλα σε γνωστή ιστοσελίδα πωλήσεων. Μου έστειλε 3-4 emails δήθεν για να ρωτήσει για τιμή και για να της στείλω περισσότερες φωτογραφίες του επίπλου.

Μου είπε τελικά πως ενδιαφέρεται και θα το αγοράσει και να της δώσω τη διεύθυνση του paypal μου για να μου κάνει την πληρωμή, πράγμα που έκανα. Ζήτησε και τη διεύθυνση που διαμένω για να έρθει εταιρειά μεταφορών να το παραλάβει, (ενώ σε προηγούμενο email μου είπε θα το παραλάβει η ίδια…) και μου ζήτησε να πληρώσω σε διευθυνση στη Γεωργία 200 ευρώ με Western Union για την εταιρεία μεταφοράς και πως μου έβαλε τα λεφτά στην paypal συν τα λεφτά για το έπιπλο.

Βλέπω το email μου και βλέπω email από την paypal ότι η κυρία αυτή μου έχει “καταθέσει” τα πιο πάνω ποσά… Ακολούθως μπήκα στο λογαριασμό μου στην paypal και είδα ότι δεν είχε μπει ΚΑΝΕΝΑ ποσό. Επικοινώνησα με την paypal και τους ενημέρωσα για το ψεύτικο email που έλαβα…

Παρακαλώ ενημερώστε τον κόσμο να ξέρει τι συμβαίνει και να προσέχει από απατεώνες. Ενημερώσαμε την αστυνομία και μας είπαν ευτυχώς που δεν στείλαμε τα 200 ευρώ, που ήταν το υποτιθέμενο κόστος της εταιρείας μεταφοράς, δήθεν στην Αγγλία που είχε γράψει η “κυρία”…

Υ.Γ.: Δεν φέρουν ευθύνη τα sites που πουλάνε αντικείμενα. Εμείς πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην εμπιστευόμαστε κανέναν. Προσοχή σε ψεύτικα email και πλαστές αποδείξεις καταθέσεων. Ελέγχετε πρώτα το λογαριασμό σας για επιβεβαίωση της πληρωμής. 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΑΥΡΙΟ

Nicolas Under Post (728×90)

Related posts

Nicolas Under Post (728×90)

Μοιραστείτε αυτό με έναν φίλο