ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ: ΠΑΙΖΕΙ ΡΑΚΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ… ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΙΟΥ: ΠΑΙΖΕΙ ΡΑΚΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ… ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ
Car For Sale Cyprus – Under Post

Όταν παίζουν ρακέτες στην παραλία σε απόσταση αναπνοής από το κρεβατάκι μας, συνήθως εκνευριζόμαστε από το τικ-τοκ που κάνει το μπαλάκι.

Όταν όμως παίζει ρακέτες ένα κορμί σαν αυτό… ξεχνάς τον ενοχλητικό ήχο.

Ακόμα και να σε βρει το μπαλάκι με φόρα στο μέτωπο και έρθει να το πάρει το… κορμί, ξεχνάς τον πόνο και τον κοιτάς με το στόμα ανοιχτό. Η μόνη σου σκέψη μετά τη συγνώμη του, είναι… μην φεύγεις, να συστηθούμε… Πήρες το μπαλάκι και φεύγεις έτσι απλά; Ε, μα είναι αυτοί κοιλιακοί για να τους αγνοήσεις;

Έναν τέτοιο γλυκό χαμούλη προκαλεί στις κυπριακές παραλίες ο τραγουδιστής Νίκος Αγαπίου. Αύγουστος… διακοπές… Και ο Νίκος Αγαπίου χαλαρώνει, κάνει βουτιές, διασκεδάζει και ανεβάζει τη θερμοκρασία ακόμα περισσότερο.

Το τραγούδι του με τίτλο “Πόσο ακόμα” ξεκίνησε το ταξίδι του και δροσίζει το καλοκαίρι μας! Ένα δυναμικό τραγούδι σε στίχους και μουσική του Νίκου Αγαπίου και ενορχήστρωση του Μιχάλη Ρούσου.

Το τραγούδι με τίτλο “Πόσο ακόμα” αναφέρεται στο love story ενός ζευγαριού που δεν έδωσε ποτέ το τελευταίο φιλί και έχει κυκλοφορήσει επίσημα στα social media από την 1η Αυγούστου. Κυκλοφορεί επίσημα σε 140+ Digital Stores. Είναι διαθέσιμο σε itunes, applemusic, Spotify, amazon music, google play και σε ακόμη 140+ Digital Stores παγκοσμίως. Κάντε Like στη σελίδα του στο FACEBOOK

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΑΥΡΙΟ

Related posts

Μοιραστείτε αυτό με έναν φίλο