ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;
Car For Sale Cyprus – Under Post

Εκρηκτικός μπορεί να χαρακτηριστεί αστρολογικά ο Αύγουστος για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, εξαιτίας της σεληνιακής έκλειψης στις 7 και της ηλιακής στις 21 του μήνα. Από τη μια, θα υπάρξουν απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις σε σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές και από την άλλη οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα κληθούν να αποφύγουν ουτοπικές καταστάσεις, που έχουν στόχο να τους απομακρύνουν από τα σχέδιά τους, όπως εξηγεί η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις των ζωδίων:

Κριός: Αναμενόμενα κέρδη μέσω των φίλων σας και οικονομικά οφέλη. Οι σχέσεις με τα μεγαλύτερα αδέλφια σας θα είναι αρμονικές και θα αναπτύξετε επιπλέον οικειότητα μαζί τους. Θα είστε σε θέση να εργαστείτε για την πραγματοποίηση των μακροχρόνιων ονείρων σας. Αν και τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά θετικά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν απροσδόκητες απώλειες ή μεγάλα έξοδα.

Ταύρος: Αναμένονται σημαντικά επαγγελματικά οφέλη, ειδικότερα για όσους δραστηριοποιούνται στη δημόσια ζωή, καθώς είναι πιθανό να ζήσουν εξαιρετικές ευκαιρίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί οι επικριτές σας μπορεί να προσπαθήσουν να προκαλέσουν προβλήματα. Στις 7 Αυγούστου, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο, θα θέλετε να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα να συνδεθείτε με την οικογένεια για να απαλύνετε τα τραύματα στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι: Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες τις επόμενες ημέρες, να είστε προετοιμασμένοι. Αν οι σχέσεις με τα μικρότερα αδέλφια σας είχαν κλονιστεί, ήρθε η ώρα να βελτιωθούν. Εάν τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου και η λέξη «ανίσχυρος» σας έρχεται στο μυαλό, τότε γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί να περιμένετε. Αν το κάνετε, έως το τέλος του μήνα που ο Πλούτωνας θα προχωρήσει ξανά, τότε θα αποκτήσετε μια βαθύτερη και πιο ουσιαστική σχέση με το μέσα σας.

Καρκίνος: Πρέπει να φροντίζετε καλά την υγεία σας κατά τη διάρκεια της περιόδου έκλειψης. Παρουσιάζονται αιφνίδιες ασθένειες, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εάν υποφέρετε από πολλά θέματα υγείας για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε να πάρετε την κατάλληλη θεραπεία. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε θέματα που σχετίζονται με την προγονική ιδιοκτησία, την κληρονομιά ή νομικά ζητήματα. Είναι καιρός να γίνετε εσείς ο προστάτης σας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας.

Λέων: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας, καθώς ενδέχεται να σημειωθούν κάποιες επιπλοκές. Μετά την ηλιακή έκλειψη θα είστε σε θέση να βρείτε στρατηγικές για να αντιμετωπίσετε τους ανταγωνιστές σας και να ξεσκεπάσετε τους εχθρούς σας. Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε τη ζωή, ειδικά γύρω στις 15 Αυγούστου, με το νέο φεγγάρι. Ανακαλύψτε τι πραγματικά σας διασκεδάζει και σας εκφράζει και βάλτε το μπροστά ό,τι και αν είναι.

Παρθένος:  Ήρθε η ώρα να εισπράξετε και να αποκομίσετε όλα τα κέρδη, για τα οποία έχετε προσπαθήσει τα τελευταία 12 χρόνια, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας από τον περασμένο Αύγουστο. Πιστεύετε ότι όλα όσα αγγίζετε μπορεί να μετατραπούν σε χρυσό, ειδικά μετά τις 10, όταν ο πλανήτης πολεμιστής Άρης ξεκινάει την εγκατάστασή του στην Παρθένο έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης στον Ήλιο σας δείχνει ότι είναι καιρός να γίνετε ένα με τις επιθυμίες σας.

Ζυγός:  Προσπαθήστε να στέλνετε ενέργεια ευτυχίας και αναζωογόνησης στους γύρω σας και προσθέστε θετική ενέργεια στη δική σας ζωή. Η βαθύτερη κατανόηση της αξίας των σχέσεων σας φέρνει μεγάλη χαρά. Στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη αφήνει τον Δίδυμο -το ζώδιο του αέρα και της επικοινωνίας- και ρέει στον Καρκίνο, το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Οι σχέσεις σας με τους εραστές, την οικογένεια ή τους στενούς φίλους ευνοούν μια βαθύτερη σύνδεση με μεγαλύτερη ευαισθησία και τρυφερότητα.

Σκορπιός: Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της δύναμης και του μετασχηματισμού και φύλακας-άγγελός σας, μένει στάσιμος πάλι ως τις 30 Αυγούστου. Παρόλα αυτά, θα αισθανθείτε τη μαγεία της αναγέννησης αυτό το μήνα. Ήρθε η ώρα να βγείτε από τη σπηλιά όπου βρισκόσασταν από τις 24 Μαρτίου, όταν ο Πλούτωνας ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του. Αυτός ήταν ένας χρόνος θεραπείας και αναγέννησης. Καθώς ο μήνας συνεχίζεται, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι έχετε τον έλεγχο στις σχέσεις σας.

Τοξότης: Ήταν λίγο δύσκολα φέτος με τον Δία, τον κυβερνήτη πλανήτη σας στην Παρθένο, στο ζώδιο της απόδοσης, της παραγωγικότητας και της λεπτομέρειας, αφού προτιμάτε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Ως αιώνιοι φοιτητές του ζωδιακού κύκλου, έχετε βελτιώσει ορισμένες δεξιότητες και έχετε μάθει νέες τεχνικές. Η περιπέτεια για εσάς βρίσκεται τώρα στις λεπτομέρειες. Μην ανησυχείτε, η αισιοδοξία και η φιλοσοφική φύση σας σάς βοηθούν να δείτε το νόημα σε κάθε τομέα.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα των σχέσεών σας από τον συναισθηματικό Καρκίνο. Είστε άτρωτοι και μοναδικοί από τη φύση σας. Οι σχέσεις σας απαιτούν να δείξετε τα συναισθήματά σας και την ευαισθησία σας. Παρόλο που δεν είναι χαρακτηριστικό σας και μπορεί να αισθάνεστε άβολα, αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να εμφανιστεί. Με τη Νέα Σελήνη αποφασίστε με ποιους και σε τι τομείς θα έρθετε πιο κοντά, ψυχολογικά, πνευματικά, φιλοσοφικά, σεξουαλικά και οικονομικά.

Υδροχόος: Στο επίκεντρο είναι οι σχέσεις σας αυτόν το μήνα, αντάρτες του ζωδιακού κύκλου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έλκονται από εσάς και ζητούν την προσοχή σας. Το σημαντικό ερώτημα είναι τι θέλετε να δημιουργήσετε στις σχέσεις σας, καθώς η Νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία να φυτέψετε τους σπόρους για ό,τι επιθυμείτε να σας αποδώσει. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μέσα σας αυτά που πραγματικά επιθυμείτε από τους άλλους.

Ιχθύες: Αν γνωρίζετε σχολείο που να διδάσκει τα σχετικά με τις σχέσεις και τις επαφές των ανθρώπων μεταξύ τους, να πάτε! Όσο περισσότερο μπορείτε να αναγνωρίσετε τι αρέσει στον εαυτό σας και γιατί, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Το σύμπαν έχει ακούσει την κλήση σας και ήρθε η ώρα να εισπράξετε, επειδή το αξίζετε. Πιστέψτε ότι μπορείτε να έχετε τον αληθινό έρωτα, να δώσετε και να πάρετε μια πνευματική σχέση που πάντα επιθυμούσατε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ… ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ… ΑΥΡΙΟ

Related posts

Μοιραστείτε αυτό με έναν φίλο